top of page

Gitti - Innovation, bæredygtig & Vegansk Makeup


NYT OG SPÆNDENDE MAKEUP BRAND


Velkommen til Gitti


Hvorfor Gitti ?


1. Innovative formler

Vi er drevet af innovation i stedet for at forsøge at gøre eksisterende produkter bedre, starter vi med et tomt kanvas og skaber nye, bæredygtige skønhedsprodukter.


2. Naturlige ingredienser

Vi er meget bevidste om vores formler. Hvor det er muligt, fjerner vi syntetiske, potentielt skadelige ingredienser og erstatter dem med naturlige alternativer.


3. Bæredygtig emballage

Vi tænker lige så meget over vores emballage, som vi tænker over hvad der er indeni.

Vores produkter emballeres med minimal miljømæssig påvirkning, i henhold til vores egne bæredygtige retningslinjer omkring reduktion og genbrug.


4. Vegansk & Miljøvenlig

Vi tænker på dyr og miljø. Alle Gitti produkter er 100% veganske og etisk fremstillet i EU.

Alle Gitti produkter transporteres Co2 - neutralt.

DEN BARSKE SANDHED

  1. Sundhedsmæssig påvirkning. Mange konventionelle kosmetikprodukter indeholder stadig kontroversielle ingredienser, som kan have en negativ indvirkning på vores krop.

  2. Hurtig reaktion. Huden er vores største organ. Vi absorberer op til 60% af det, vi bruger på vores hud inden for to timer efter en enkelt påføring.

  3. Miljømæssig påvirkning. 9 ud af 10 kosmetikprodukter indeholder mikroplast. Mange kosmetikprodukter er ikke emballeret bæredygtigt.Gitti revolutionerer branchen.

  1. Naturlige ingredienser med videnskabeligt belæg. Vi sigter efter maksimal koncentration af naturlige ingredienser med en streng nej-liste på mere end 3000 potentielt skadelige ingredienser. Vores produkter er effektive, 100% veganske og PETA godkendte.

  2. Bæredygtige og stilistiske valg. Genbrug, reducer og genopfyld. Vi tilbyder bæredygtige emballage løsninger, miljøvenligt produceret i Europa og alligevel går vi aldrig på kompromis med stilen.

  3. Frygtløs diversitet. Vi hylder mangfoldigheden og den individuelle skønhed og bekæmper forældede og giftige skønhedsstandarder. Vi er inkluderende.Plantebaseret neglelak!


Holdbarhed i op til 7 dage.


Etiket af biologisk folie.


Bæredygtig emballage.


Vegansk og PETA - certificeret.


Åndbar og håndsprit - resistent formel ( testet eksternt)


Formel beriget med solsikkeolie og E-vitamin. Desuden indeholder den også vindruekerneolie, agave-ekstrakt og radise ekstrakt.


Mere end 60 unikke nuancer.


Let at påføre takket være den innovative børste.


Designet i Berlin - Fremstillet i Europa.
Vi glæder os meget til at vise jer den nye verden med et hav af kreative makeup produkter.


10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Håndlavet og Bæredygtigt design

MADE By Chrillesen Velkommen til Made by Chrillesen. Et nyt dansk, unikt, niche produkt hos Skønhedspavillonen. Hvad er bedre end unikke niche produkter du kan forkæle dig selv med derhjemme? Det må v

Guide Til Naturligt Optegnede Øjenbryn

Her er en lille guide til naturligt optegnede øjenbryn. Moden i dag med øjenbryn er kraftige og tydelige bryn. De skal ikke være for tynde eller smalle og helst ikke alt for "tilrettet" De må gerne væ

Comments


bottom of page