top of page

Guide Til Naturligt Optegnede Øjenbryn

Her er en lille guide til naturligt optegnede øjenbryn.


Moden i dag med øjenbryn er kraftige og tydelige bryn. De skal ikke være for tynde eller smalle og helst ikke alt for "tilrettet"

De må gerne være fyldige og mørke i farven - også derfor der i dag findes et hav af produkter til bryn i alle farver, samt serum til at vækste håret både på bryn og specielt også til vipper. Hvem vil ikke også gerne have lange "naturlige'" vipper, som er ens egne? Det tror jeg enhver kvinde ønsker. Med tiden og alderen mindsker væksten på håret, og så er det godt vi har produkter til at hjælpe os på vej, på den ene eller den anden måde.

Efter min mening og smag i forhold til naturligt optegnede øjenbryn, vil jeg her komme med en guide til hvordan du laver de flotteste bryn ved brug af få produkter og enkelte teknikker.

For ja, man kan godt tegne ens bryn op uden at det ses i dag eller at de ser "malet" ud.

Den bedste kompliment jeg kan få af andre er, når de spørg "tegner du dine bryn op?" eller "har du farve på dine bryn?" Det elsker jeg og hører. Hvis andre er i tvivl, så har man gjort det helt rigtigt efter min mening.


Her bruger jeg Delilahs bryn sæt, hvor der er en brow liner, som er en lille og smal blyant til at tegne ekstra hårstrå, hvis man har fine eller hullede øjenbryn, kan det være en god ide at udfylde huller, så man laver den "perfekte" øjenbryns form. Delilah brow pen findes i to forskellige farve nuancer.

Sable er en mørk brun, til hvis man har mørke eller kraftige øjenbrynshår.

Ash er en lys kold brun, er super flot til dem med mere blonde hårfarver / lyse hårfarver.


Alle bryn er forskellige, så vi kan ikke lave dem 100% ens allesammen. Men der er nogle få regler vi kan gå efter. Jeg lærte tilbage i min lærertid som frisør, da vi skulle farve bryn og vipper, at bryn skulle være søskende og ikke tvillinger. Hvis man går efter det princip, er det meget nemmere at lave fine bryn og sige, det er okay de ikke er 100% ens - og det skal de heller ikke være.

Efter du har tegnet de ekstra hårstrå og fyldet brynet ud, så kommer man defining brow gel henover brynet. Den giver både hold til hårstrående, så hvis de vender og drejer, kan de holdes på plads i den form man ønsker. Nogle skubber hårene mere opad og nogle trækker dem mere lige henover. Det er en smagssag. Derudover farver børsten også lidt på huden, så man kan udfylde hele brynet og gøre det jævnt. Samt give det mere naturlige og pudrede bløde look. Men også få det til at se helt ud.


Brow defining gel findes også i to farve nuancer, ligesom brow liner. Nemlig sable og ash.

Jeg kan godt lide til hverdag og tegne øjenbrynshårene på med den mørkebrune sable og bagefter kører den lyse ash defining gel henover brynet. Det giver et lidt mere blødt og pudret udtryk og gør brynet meget naturligt at se på.

Hvorimod hvis looket skal være lidt kraftigere, evt. til en aften makeup, så vil jeg bruge den mørke defining gel i farven sable og kører henover brynet.

Looket må gerne være kraftigere hvis det er aften og lyset oftest mere dæmpet når man skal i byen eller til fest, derfor forsvinder makeuppen og man kan sagtens gøre den kraftigere. Det gælder også øjenskyggen, der må man gerne bruge kraftigere og mørkere farver.


Hvis du har brug for hjælp eller vejledning, er du velkommen til at komme ind forbi Skønhedspavillonen, så hjælper jeg dig gerne med at finde din naturlige form i brynene frem. En god anbefaling er også jævnligt at få farvet og vokset dine bryn (hver 4.uge ca) Det klarer vi også gerne i Pavillonen. Så letter det arbejdet en del derhjemme i hverdagen, da det giver en god base og et godt udgangspunkt selv at tegne op og holde brynet uden og kæmpe en masse for det.

Og vi alle elsker og sparre tid i hverdagen på de små ting, så får vi det nemlig gjort i stedet for at springe over.

Håber guiden hjalp dig lidt på vej. Produkterne er også at finde her på webben.

18 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Håndlavet og Bæredygtigt design

MADE By Chrillesen Velkommen til Made by Chrillesen. Et nyt dansk, unikt, niche produkt hos Skønhedspavillonen. Hvad er bedre end unikke niche produkter du kan forkæle dig selv med derhjemme? Det må v

Comments


bottom of page