top of page

Håndlavet og Bæredygtigt design

MADE By Chrillesen


Velkommen til Made by Chrillesen.

Et nyt dansk, unikt, niche produkt hos Skønhedspavillonen.

Hvad er bedre end unikke niche produkter du kan forkæle dig selv med derhjemme?

Det må være unikke bakker og skåle du kan opbevare og stille dine smukke produkter på, så de fremstår på den mest luksuriøse måde i hjemmet. Det er følelsen af ren luksus i en travl hverdag. De små glæder, der gør en stor forskel for vores velbefindende.


Håndlavet og bæredygtigt dansk design.


Alle produkterne er lavet af Jesmonite.


Jesmonite er et to-komponent støbemateriale, der er vandbaseret, giftfri og opløsningsmiddelfrit, hvilket gør det særdeles miljøvenligt og bæredygtigt.

Jesmonite stormer netop nu frem i Danmark - og i mange andre lande er det allerede et materiale, som mange designere og kunstnere bruger.

Jesmonite er til dem, der ønsker et miljøbevidst alternativ til traditionelle materialer såsom glasfiber, beton, cement etc. Vil du gerne have interiør, der er bæredygtigt, miljøvenligt og ikke mindst ekstremt holdbart, så skal du vælge vores produkter, der alle sammen er lavet af Jesmonite. Se det smukke udvalg i Skønhedspavillonen.

6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Guide Til Naturligt Optegnede Øjenbryn

Her er en lille guide til naturligt optegnede øjenbryn. Moden i dag med øjenbryn er kraftige og tydelige bryn. De skal ikke være for tynde eller smalle og helst ikke alt for "tilrettet" De må gerne væ

コメント


bottom of page