top of page

My Story...

Opdateret: 21. jan. 2022


And so it begins...


SKØNHED - KVALITET - DETALJE

Det hele startede med en lille tanke omkring alt det, jeg godt kan lide indenfor skønhedsbranchen - hår, makeup, smykker, hårnips, lækre cremer og alt hvad hjertet begærer. Jeg har samlet alle de lækre, skønne produkter i en lækker æske, som oser af selvforkælelse.

I en travl hverdag er det nogle gange svært at få tid til alle de små ting, de små ting, som gør en stor forskel for vores velvære. De ting, som giver os tid til at koble fra og forkæle os selv, og som gør, at vi kan være der for andre omkring os.

Jeg har fokus på de bedste produkter, efter min overbevisning, i skønhedsbranchen. Jeg går op i små, lækre detaljer og har været på udkig længe efter de lækreste nicheprodukter. De skal have høj kvalitet, se smukke og lækre ud i deres design. Derudover skal de give en følelsen af forkælelse og velvære i en travl hverdag. Det er de små øjeblikke, vi skal huske at holde fast i, hvor vi stopper op og har fokus på os selv. Give os selv lov til at nyde øjeblikket, hvor vi enten forkæler vores hår eller hud.

Vi er altid på udkig efter nye lækre/smukke nicheprodukter indenfor skønhedsbranchen. Vi følger med i de nyeste trends og udviklingen bag ingredienser/miljø. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af produkterne. Vi elsker at ’nørde’ ingredienser, opbygningen af produkter samt fordele og ulemper ved det ene valg frem for det andet. Vi sørger altid for, at du får det, der passer bedst til dig, dit hår og din hud samtidig med, at vi passer på hinanden, miljøet og ikke går på kompromis med den naturlige skønhed, kvalitet og detaljerne.

Der er altid en tanke bag hvert valg.


Founder af Thine

66 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Håndlavet og Bæredygtigt design

MADE By Chrillesen Velkommen til Made by Chrillesen. Et nyt dansk, unikt, niche produkt hos Skønhedspavillonen. Hvad er bedre end unikke niche produkter du kan forkæle dig selv med derhjemme? Det må v

Guide Til Naturligt Optegnede Øjenbryn

Her er en lille guide til naturligt optegnede øjenbryn. Moden i dag med øjenbryn er kraftige og tydelige bryn. De skal ikke være for tynde eller smalle og helst ikke alt for "tilrettet" De må gerne væ

留言


bottom of page