top of page

Namaka Rituals

Skønhedspleje med fokus på velværeHOW TO GUIDE:


Sådan bruger du dine Namaka Gua Sha.


Gua Sha sten er effektive til at løfte, form og konturere dit ansigt, mens de nænsomt bruges til at massere ansigt og krop. De hjælper dig til at få gang i blodcirkulationen, fjerne affaldsstoffer og spændinger. Som resultat vil du opleve en opfrisket hud med mere glød samt færre rynker / fine linjer.


Stenen fås i flere forskellige former, hvor deres bløde krumninger gør dem nemme at stryge over huden. I Namakas sortiment finder du Gua Sha sten i fem forskellige former, og udvalget byder på krystaltyperne Rosenkvarts, Sort Obsidian og Grøn Aventurin.


Kom godt igang med din Gua Sha:

  1. Rens dit ansigt og påfør serum, olie el creme, så stenen kan glide let hen over huden. Massér godt ind.

  2. Træk vejret stille og roligt mens du bevæger din Gua Sha langsomt hen over huden. Mærk roen falde over dig.

  3. Når du er færdig med at bruge din Gua Sha sten, skal du huske at rengøre den for at forhindre bakterievækst. Din Gua Sha sten bør rengøres med mild sæbe og koldt vand.

TIP!: Sørg altid for at du har drukket godt med vand både før og efter din Gua Sha massage. Det vil hjælpe lymfesystemet med at frigive affaldsstoffer fra huden.


Hvor ofte skal du bruge din Gua Sha sten? Ligesom med mange andre ting, så vil du opleve de bedste resultater, hvis du bruger din Gua Sha sten regelmæssigt - gerne hver dag.


Jeg plejer at sige, det er lidt ligesom at spise én vitaminpille, det hjælper heller ikke på den lange banen, hvis man vil have en effekt af det. Så man kan lige så godt prøve og gøre ens bedste, når nu man også har brugt penge på det.

Tiden forsvinder hurtigt i en travl hverdag, så hvis du kan afsætte tid af to til tre gange om ugen, så vil det også være en passende mængde. Find en rutine der passer ind i din hverdag og invester tiden i dig selv. En Gua Sha massage er den helt perfekte måde at opnå en komplet fornemmelse af selvforkælelse og hjemmespa.KRYSTALLER:


I Namaka Rituals sortiment finder du tre forskellige krystaltyper:


Rosenkvarts - symboliserer kærlighed og giver dig en beroligende og harmonisk energi. Rosenkvarts er en af de mest udbredte typer krystalsten, da de siges at kunne åbne dit hjerte chakra.


Sort Obsidian - hjælper dig med at afværge negative følelser og energi, samtidig med at den lader dig give slip på spændinger i musklerne. Den sorte krystal er særligt kendt for sine helende og rensende egenskaber.


Grøn Aventurin - er kendt som "hjertets healer", og den har en beroligende energi, der kan give selvsikkerhed til at komme frem i livet og tage nogle chancer. Den bruges til at aktivere dit hjertechakra for indre harmoni samt generel og emotionel velvære.


Produkterne kan købes eksklusivt i Skønhedspavillonen.


12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Håndlavet og Bæredygtigt design

MADE By Chrillesen Velkommen til Made by Chrillesen. Et nyt dansk, unikt, niche produkt hos Skønhedspavillonen. Hvad er bedre end unikke niche produkter du kan forkæle dig selv med derhjemme? Det må v

Guide Til Naturligt Optegnede Øjenbryn

Her er en lille guide til naturligt optegnede øjenbryn. Moden i dag med øjenbryn er kraftige og tydelige bryn. De skal ikke være for tynde eller smalle og helst ikke alt for "tilrettet" De må gerne væ

Commentaires


bottom of page