top of page

Solråd Til Håret


Guide til hvordan du bruger din solbeskyttelse optimalt?


Solprodukter til håret, er der virkelig kommet fokus på i år.

En af grundende til, at man skal bruge produkter med solfaktor i til håret, er fordi solen er så hård ved håret - den både bleger på farven (kan trække alle de varme og gyldne pigmenter frem i håret) samt den udtørrer enormt meget på håret. Så efter en lang sommer, om det er hjemme i dk eller en tur syd på, så er det vigtigt at du får plejet håret optimalt med solbeskyttelse og pleje samt får håret renset fri for klor og saltvand.


Hvilken skøn følelse af velvære det giver, når man føler at man gør noget godt for sig selv og sit hår.


Her er lidt gode råd, som man kan bruge nu sommeren står for døren.


  1. Linfa Solare Protection Oil SPF 6 - Beskyttende og nærende 'Body Oil' med spf 6. Beskytter huden og håret imod udtørring fra solens skadelige stråler. Tilfører håret høj glans.

  2. Linfa Solare Hair & Body Shampoo - Aftersun shampoo til håret og kroppen. Neutraliserer den udtørrende effekt fra sol, salt og klorvand. Plejer nænsomt håret, der efterlades silkeblødt, bouncy og skinnende blankt. Huden føles blød, ren og frisk. Delikat, lækker og frisk duft.

  3. Linfa Solare Mask - Regenerende og nærende aftersun maske. Reparerer håret i dybden og genskaber hårets hydrolipidiske balance. Letter friseringen markant og tilfører skinnende glans.

  4. Linfa Solare Protection Milk SPF 10 - Beskyttende og fugtgivende 'Hair & Body Milk' med spf 10. Beskytter huden tilfører lækker blødhed til håret. Masseres ind i huden så produktet fuldt ud absoberes.

En af de bedste egenskaber ved at skifte over til solprodukter sommeren over eller når man tager på ferie er, når man finder dem frem igen året efter, eller i løbet af vinteren og dufter til dem. Så drømmer de en tilbage til en dejlig sommerdag ved poolen, eller vandet i strandkanten på ferien syd på.
Disse skønne produkter kan købes i Skønhedspavillonen. Professionelle frisørprodukter til den kræsne køber med omtanke for miljøet. Actyva serien, der kendetegnes ved uovertruffen kvalitet, høj gennemskuelighed og ekstrem selvforkælelse. Alt er produceret med skarpt fokus på miljø og bæredygtighed – sammen tager vi ansvar for vores klode.

Actyva er balancen mellem de gaver naturen giver og videnskabelig forskning, der forvandler indholdsstofferne til værdifulde, kosmetiske ingredienser, der er omhyggeligt videreudviklet, perfekt doseret og afbalanceret bragt sammen til fantastiske og utroligt effektive formularer.

7 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Håndlavet og Bæredygtigt design

MADE By Chrillesen Velkommen til Made by Chrillesen. Et nyt dansk, unikt, niche produkt hos Skønhedspavillonen. Hvad er bedre end unikke niche produkter du kan forkæle dig selv med derhjemme? Det må v

Guide Til Naturligt Optegnede Øjenbryn

Her er en lille guide til naturligt optegnede øjenbryn. Moden i dag med øjenbryn er kraftige og tydelige bryn. De skal ikke være for tynde eller smalle og helst ikke alt for "tilrettet" De må gerne væ

Comments


bottom of page