top of page

Naturlig Makeup


Her kommer den rigtige rækkefølge, til når du skal lægge en naturlig dag makeup:


  1. Dagcreme - Brug en fugtgivende dagcreme under din makeup, så holder den bedre, er nemmere og påfører og ser mere ensartet ud, meget gerne med solfaktor (også om vinteren)

  2. Primer er et must under din makeup, den både beskytter, forbereder og ensarter resultatet. Den får huden til at stråle og se mere sund ud.

  3. Hvis man bruger concealer ( evt. til mørke rander under øjnene el. små urenheder) er det nu man skal gøre dette. Find altid en tone der matcher din hud, det er vigtigt at den har den rigtige undertone (rosa el. gylden) som netop passer din hudtone, så du opnår det mest naturlige resultat.

  4. Nu er det tid til Mineral Pudder Foundation (disse fås oftest både i fast og løs pudderform) Begge giver et naturlig resultat, så er det bare at vælge, hvad man bedst kan lide at arbejde med.

  5. Til bryn findes der et hav af produkter idag. Små penne / blyanter, hvor man kan tegne små brynhår, er rigtig gode, hvis man har meget fine øjenbryn. Man kan også bruge en matte brun øjenskygge, til at udfylde brynet med. Til sidst slutter du af med en bryn gel, evt. en med lidt farve, for at fuldende looket.

  6. Brug evt en blyant, gerne brun el grå, når det er hverdag, langs vippekanten for at tætne vipperne inden du lægger mascara. Kom kun på øverste række vipper, med mindre du har meget store øjne, som sagtens kan bære nedenunder, ellers kommer dine øjne til at virke små.

  7. Kom lidt solskinspudder / rouge på kinderne med en rougebørste, læg den gerne på kindbenet el. kun lige under, for at løfte looket, kommer den for langt ned trækker den bare ansigtet nedad.

  8. Afslut med en naturlig læbepomade evt. med lidt farve i.


Jeg henviser til denne lækre ansigts primer fra Delilah: https://www.skønhedspavillonen.dk/product-page/foundation-primer

33 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Håndlavet og Bæredygtigt design

MADE By Chrillesen Velkommen til Made by Chrillesen. Et nyt dansk, unikt, niche produkt hos Skønhedspavillonen. Hvad er bedre end unikke niche produkter du kan forkæle dig selv med derhjemme? Det må v

Guide Til Naturligt Optegnede Øjenbryn

Her er en lille guide til naturligt optegnede øjenbryn. Moden i dag med øjenbryn er kraftige og tydelige bryn. De skal ikke være for tynde eller smalle og helst ikke alt for "tilrettet" De må gerne væ

Comments


bottom of page