top of page

Skincare Rutine

Opdateret: 21. nov. 2021


5 Vigtige råd:  1. Vask hænder, inden du renser dit ansigt.

  2. Husk altid at bruge et rent håndklæde efter, at du har renset ansigtet.

  3. Brug den rigtige ansigtsrens i forhold til din hudtype - hudens tilstand, tør, fedtet osv..

  4. Rens ansigtet efter, at du har fjernet din makeup.

  5. Vask / rens ansigtet i lunket vand.Gode plejerutiner til din hud:


Morgen:


Rens ansigtet, brug toner til at lukke huden med. Kom en god fugtgivende serum på huden, derefter dagcreme efterfulgt af solfaktor (din dagcreme kan også indeholde solfaktor). Brug solfaktor hver dag, UV stråler går igennem skyerne.


Aften:


Rens altid din makeup af om aftenen, inden du går i seng. Makeup - primært til øjenmakeup, rensecreme til resten af ansigtet.

Brug en god øjencreme, som kan virke natten over omkring øjenomgivelserne. Evt. brug en god serum inden natcreme, hvis din hud trænger til ekstra fugt. Kom læbebalsam på læberne, specielt i de perioder, hvor de udtørrer hurtigere (ofte pga. vejrskifte)


Hver uge:


Eksfolier hele kroppen i badet derhjemme hver uge. Er rigtig godt for fornyelse af hudens celler og sætter blodcirkulationen igang samt mindsker cellulite. Brug en god bodylotion og forkæl din krop derefter med fugt og pleje.

Ansigtsmaske, en gang om ugen, gennemfugter og booster din hud.

Hårkur, en gang om ugen, brug tid evt. om søndagen og gør det til en naturlig vane. Brug en god hårkur og lad den virke, det den skal, for at opnå maximal pleje i håret.Hver måned:


Få rettet og farvet dine bryn - hvis nødvendigt. Det gør en kæmpe forskel for at indramme ansigtet. Specielt i de mørke vintermåneder, hvor man hurtigt bliver farveløs.

Rens/vask dine makeup-pensler hver måned med en god hårshampoo.Jeg henviser til denne skønne Cleansing Milk fra Jurenka, den kan købes her: https://www.skønhedspavillonen.dk/product-page/jurenka-%C3%B8kologisk-cleansing-milk-botanical-100ml

19 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Håndlavet og Bæredygtigt design

MADE By Chrillesen Velkommen til Made by Chrillesen. Et nyt dansk, unikt, niche produkt hos Skønhedspavillonen. Hvad er bedre end unikke niche produkter du kan forkæle dig selv med derhjemme? Det må v

Guide Til Naturligt Optegnede Øjenbryn

Her er en lille guide til naturligt optegnede øjenbryn. Moden i dag med øjenbryn er kraftige og tydelige bryn. De skal ikke være for tynde eller smalle og helst ikke alt for "tilrettet" De må gerne væ

Comments


bottom of page