top of page

Wavey Curly Hair

Opdateret: 5. jul. 2022

Den mest populære måde og krølle håret på idag, er store bløde glam krøller a la Hollywood hair.


Få Looket nemt derhjemme - jeg guider dig igennem trin for trin.

Du har brug for få ting, til at få looket, men de helt rigtige ting til håret, er yderst vigtigt, for at få et smukt og holdbart resultat.

De fleste oplever enten, at de ikke kan få krøl/bølger frem i håret eller at de bare ikke holder og glider hurtigt ud af håret.

Derfor er det vigtigt at forberede håret med de helt rigtige produkter til styling.


Først og fremmest et godt krøllejern/bølgejern, som er valgt ud fra dit hårs længde og hvilken type krøl du ønsker at lave i håret.

Det er super nemt at stå med derhjemme, i stedet for et glattejern, som vi alle lige så godt kan indrømme er en smule besværligt og ergonomisk dårligt at stå med.


Hvis dit hår har en tendens til at blive elektrisk, så kan en af grundene være, at dit hår er for tørt og har brug for ekstra fugt og pleje for at blive lukket igen.

Ved brug af høj varme, på et tørt hår, øger du sandsynligheden for at det bliver hurtigere statisk elektrisk. Det samme gælder ved glatning af håret.


Start med når du vasker dit hår, altid brug en conditioner, til at pleje og lukke hårstrået.

Der ved opnår du et hår som bliver nemmere at arbejde med og et mere blankt og skinnende resultat. Det bliver derfor også lettere at style og frisere imens du laver krøl. Du minimere også at hive for meget i håret, så det ikke knækker og tager mere skade end højst nødvendigt når du styler håret.


Derefter kommer du en fugtighedscreme i håret, inden du føntørrer håret. Det kunne være denne styling cream fra Balmain (https://www.skønhedspavillonen.dk/product-page/balmain-hair-moisturizing-styling-cream-150ml)

Så er du kommet til noget af det vigtigste i håret, nemlig varmebeskyttelse, til inden du starter med at krølle (sørg for at håret ikke bliver fugtigt/vådt af produkter, inden du kommer krøllejernet på håret, da det vil have modsat effekt på håret.)

Når du skal lave krøller/bølger - må din varmebeskyttelsesspray gerne være med lidt hold i (IKKE hårlak) så det holder bedre på krøllerne. Hvis dit hår er meget glat i det, vil den også hjælpe det på vej, så de holder bedre. Plus du selvfølgelig beskytter mod at udtørre endnu mere på håret med den høje varme.

Derefter går du i gang med at krølle håret med din valgte krøllepind.

Det er ikke så vigtigt om du drejer alle totterne den samme vej, gør det gerne lidt forskelligt, da det skaber et mere levende og naturligt look. For at skabe et mere bølget / wave look, så hold krøllepinden lodret når du krøller.

En grundregel er altid, jo mindre totter du tager og jo længere tid du holder totten på krøllerjernet, jo mere krøller det.

Ønsker du store bløde fald, tager du større totter og holder dem i kortere tid.

Husk at tage højde for at krøllet altid vil "falde til" og gå lidt ud i løbet af dagen/aftenen.


Når du har krøllet alt håret, så vent til det er koldt og kølet helt ned efter varmen (hvis du trækker i krøllet imens håret er varmt, trækker du krøllet ud)

Derefter tager du en lille smule hårolie eller serum ud i dine hænder og "reder" fingrene igennem håret. Det gør det mere naturligt og skiller krøllerne ad så de ikke sidder i "krøllerjernstotter". Olie/serum hjælper også håret til at blive lukket af, efter den høje varme og give fugt til håret. Derved holder dit resultat også længere.

Er dit hår fint og skandinavisk og har brug for ekstra fylde i toppen, kan du toupere det lidt ved hårbunden og komme en texturizing/volumen spray i ved bunden for at give et bedre hold. Evt denne (https://www.skønhedspavillonen.dk/product-page/balmain-hair-texturizing-volume-spray-200ml)

Slut altid af med hårlak - dette er det absolut sidste produkt man må komme i håret. Så er du færdig med stylingen og krøllet holder hele dagen/natten.


25 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Håndlavet og Bæredygtigt design

MADE By Chrillesen Velkommen til Made by Chrillesen. Et nyt dansk, unikt, niche produkt hos Skønhedspavillonen. Hvad er bedre end unikke niche produkter du kan forkæle dig selv med derhjemme? Det må v

Guide Til Naturligt Optegnede Øjenbryn

Her er en lille guide til naturligt optegnede øjenbryn. Moden i dag med øjenbryn er kraftige og tydelige bryn. De skal ikke være for tynde eller smalle og helst ikke alt for "tilrettet" De må gerne væ

Comments


bottom of page